Statistikk Nettbutikker

  • Active Listings: 57
  • Pending Listings: 1
  • Todays Listings: 0
  • Total Categories: 10
  • Sub Categories: 0

Tradedoubler

HVORFOR ANNONSERE FOR TRADEDOUBLER

Forbedre ditt nettsted

Med en lenke eller banner til Tradedoubler styrker du automatisk innholdet på ditt nettsted og forbedrer de besøkendes inntrykk av ditt nettsted ved å assosiere det med et merkenavn av høy kvalitet. Dette betyr at dine besøkende kommer tilbake til ditt nettsted hyppigere, og sprer ryktet videre!

Tjen penger på ditt nettsted

Når du sender besøkende til Tradedoubler via vår lenker eller bannere, og disse nettbrukerne blir aktive affiliates av oss, får du en provisjon fra oss! Det er ingen begrensninger på hvor mye du kan tjene. Jo flere besøkende du kobler til Tradedoubler som blir affiliates, desto mer får du.

Tradedoubler er på utkikk etter affiliates som har nettsteder som er rettet inn mot webmasters og utviklere, eller som inneholder generell informasjon om nettstedstjenester. For nettsider som leverer god trafikk, vil vi vurdere å utbetale bedre provisjon.

Å ha lenker og bannere til Tradedoubler gir deg følgende fortrinn:
- Du tjener provisjon på hver enkelt ny aktiv affiliate som registrerer seg hos Tradedoubler
- Du viser til hvordan andre nettsteder kan skape ny inntektskilde ved annonsering

For å tjene så mye som mulig, er det viktig å oppdatere og forbedre nettstedet ditt innholdsmessig med jevne mellomrom. Da møter dine besøkende nytt og interessant innhold og kommer tilbake. Legg gjerne inn nyheter minst en gang i uken, registrer nettstedet på ulike søkemotorer og katalogtjenester, og husk å lese våre tips om hvordan du kan øke trafikken på nettstedet ditt som du finner når du er innlogget.
Gjennomsnitt rating: 0 (0 stemmer)